avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită biroul executorilor judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

biroul executorilor judecatoresti

buna ziua am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati.... CE POT SA MAI FAC DACA MI-A VENIT DE LA EXECUTORUL JUDECATORESC EVACUAREA PANA PE 06-10-2009.CUM MAI POT AMANA EVACUAREA IN CONDITIILE IN CARE NOI ASTEPTAM SA NE DE-A LOCUINTA DE LA PRIMARIE SI AVAND 3 COPII MINORII IN CASA?????CINEVA MI-A SUPUS K NU ARE VOIE SA NE EVACUEZE DIN CASA PANA NU NE PUNE LA DISPOZITEI O ALTA LOCUINTA !!!!!!CE SA FACEM CA SUNTEM DISPERATIIIII??????
Cel mai recent răspuns: ContSters89128 , utilizator 20:45, 2 Septembrie 2009
Pentru a se solicita evacuarea trebuie sa existe o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Si aceasta mai trebuie sa fie investita si cu formula executorie...
Daca exista o astfel de hotararea, nu prea aveti ce face si trebuie sa evacuati imobilul.
2007_rozi a scris:

Pentru a se solicita evacuarea trebuie sa existe o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Si aceasta mai trebuie sa fie investita si cu formula executorie...
Daca exista o astfel de hotararea, nu prea aveti ce face si trebuie sa evacuati imobilul.
din pacate doamna avocat are dreptate , mai puteti face contestare la executare ca s-a mai amanati lucrurile putin
poate daca prezentai distinsilor avocati problema dvs , cum de ati ajuns in situatia data va poate ajuta cineva cu un sfat , dar urgent ca exista de obicei niste termene ce nu trebuiesc depasite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unei hotarari de evacuare dmdc dmdc Am doua hotarari definitiva si irevocabile ,de evacuare(acelasi imobil,doi parati). Care sunt ,va rog,pasii de urmat, tinand cont de urmatoarele: Unul din ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata persoane violente adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, O cunostinta care locuieste la tara a deschis actiune de evacuare impotriva fiicei si concubinului acesteia , ambii persoane cu un comportament ... (vezi toată discuția)
Investire cu titlu executoriu sentinta apel BogdanCatalin BogdanCatalin Buna ziua, nou pe forum, nou in problemele avocatesti. O sa mi cer scuze pentru limbaj daca nu va fi de specialitate. daca era, nu mai intram pe ... (vezi toată discuția)