avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare hotarare definitiva

Buna ziua,

Imi spuneti va rog care este procedura de legalizare a unei hotarari definitive? Ce documente sunt necesare si unde se face aceasta legalizare efectiv?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: alpinada , utilizator 20:40, 14 Decembrie 2016
Cerere plus taxa de timbru (5 lei) se depun la instanta a carei hotarare se solicita a se legaliza.
Multumesc

Inca o intrebare: poate depune documentele si o alta persoana sau doar eu personal sau avocatul? Daca poate o alta persoana are nevoie de imputernicire la notar?

[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Legalizarea o puteti face dvs personal, avocatul sau o persoana imputernicita de dvs printr o procura notariala.
Multumesc! Seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire divort - legalizare Balan Dorel Balan Dorel Buna ziua, In anul 2004 am divortat. Nu m-am prezentat la tribunal dar am primit prin posta sentinta si hotararea. De curand, cartea mea de indentitate a ... (vezi toată discuția)
Divorț- sentință definitivă și irevocabilă Ana-Maria3732 Ana-Maria3732 Buna ziua! Am divorțat anul trecut și în Decembrie s-a finalizat divorțul prin hotărâre judecătorească. Divorțul a fost depus din străinătate la ... (vezi toată discuția)
Notarul a eliberat socrului meu o copie a contractului de proprietate- este legal? erikka erikka BUNA SEARA Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire in data de 11 12 2012 am mers la un domn notar ptr donare de parte a spus ca totul este ok sa ... (vezi toată discuția)