Buna ziua. In urma scaderii drastic a vanzarilor in ultima perioada, am ramas dator la un singur furnizor de marfa cu o suma de bani la care s-a depasit scadenta inscrisa pe factura dar caruia i s-au facut plati esalonate mai mici. Furnizorul zilnic vine la usa magazinului cu scandal si amenintari, suna la telefon dimineata si seara. I s-a precizat faptul ca poate actiona firma in instanta daca nu este de acord cu sumele mai mici achitate ca si pana acum esalonate, dar nu vrea si continua sa ma hartuiasca. Nu avem nici un contract incheiat intre parti. Este legal ceea ce face sau pot lua vreo masura impotriva lui?
Multumesc pentru raspuns. Spuneti-mi va rog frumos care ar fi pasii de urmat pentru ca in continuare face acest lucru desi l-am informat ca voi lua masuri impotriva dansului si a zis ca vine in fiecare zi daca "are chef". Il pot inregistra ca si proba? Am si doi martori care au asistat la discutii de fiecare data.
Multumesc anticipat!
Mergeti la sectia de politie arondata si faceti plangerea.
Poate chiar si cu politia locala daca trece prin zona.
Puteti face si inregistrarile pe care le tineti ca si probe.
Violare domiciliu
a_adina
Azi mi am avut un conflict extrem de urat cu vecinul de dedesubt.
Pe scurt,am incercat sa tai o teava nefunctionala din sufragerie,teava pe care el si-a ... (vezi toată discuția)