avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Afisarea cheltuielilor si program de incasare. Buna ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Afisarea cheltuielilor si program de incasare. Buna ziua. Cum as putea afla daca este conforma sau ce masuri ...

Buna ziua. Cum as putea afla daca este conforma sau ce masuri se pot lua legat de afisarea cheltuielilor la un bloc? Este vorba despre faptul ca doamna care administreaza cheltuielile nu lasa afisata lista decat 2 ore pe luna dupa bunul ei plac. Fara sa am posibilitatea de a urmari ce anuma si cat platesc. Iar pentru incasare are jumate de ora/luna tot dupa bunul ei plac. Daca cumva esti la munca sau plecat astfel ca nu ai cum sa mai vezi apoi daca s-au afisat si cand se incaseaza, vine la usa cu scandal si jigniri. Si deja ne-am cam saturat. Din cate stiu de la alte blocuri in care am mai locuit, ea are obligatia de a avea mai multe intervale de incasare si deasemenea sa fie lasata lista la vedere timp de o luna de zile.
Ce masuri se pot lua in cazul nerespectarii dreptului locuitorilor din bloc, tin sa mentionez ca nu toti suntem pensionari cu chef de scandal....
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:49, 27 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce masuri se pot lua in cazul nerespectarii dreptului locuitorilor din bloc

Asociatia de proprietari prin regulamentul de ordine interioara prevede norme generale de respectat de catre locatari
Deregula,lista de intretinere se afisaza la loc vizibil intreaga perioada stabilita pentru a se face plati individuale
Pe lista de intretinere obligatoriu se consemneaza data afisare,data scadenta
Problema ridicata de dv se poate solutiona usor daca exista interes din partea angajatorului asociatia de proprietari reprezentanta prin reprezentant legal presedinte de asociatie care detine autoritatea si competenta in raportul juridic de incadrare si in fisa postului sa prevada clauze /obligatii in sarcina administratorului de imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program casierie asociatie galosh galosh Buna ziua. As dori sa stiu cat trebuie sa fie programul de lucru la casieria asociatiei. La mine la asociatie acesta este o PFA, si are program 4 zile pe sapt, ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea cuantumului intretinerii in cadrul asociatiilor de locatari budcarmen budcarmen As dori un raspuns si un cadru legal daca se poate. Daca Asociatia de Locatari are dreptul sa afiseze pe scara blocului lista cu numele si cuantumul datorat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog,dosarul de cheltuieli al asociatiei de proprietari, ... etam55 etam55 Buna ziua. Va rog,dosarul de cheltuieli al asociatiei de proprietari, cine este obligat sa-l intocmeasca? Multumesc. (vezi toată discuția)