avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot sa fiu presedinte al asociatiei de proprietari?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot sa fiu presedinte al asociatiei de proprietari?

Bună ziua. Locuiesc in bloc de 20 de ani, cunosc toate problemele asociatiei. Doresc sa stiu daca pot fi presedinte al asociatiei de proprietari, in condițiile in care părinții nei sunt proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:16, 15 Decembrie 2016
Conform dispozitii in vigoare ,pot fi alesi in functii de reprezentare structurilor de reprezentare ale asociatiei de proprietari numai membrii proprietari,respectiv locatarii care detin calitatea de proprietar asupra bunului imobil si care au inteles sa incheie acord de asociere cu asociatia de proprietari
In situatia dv cand nu detineti calitatea de proprietar al apartamentului,nu puteti fi ales in functia de presedinte de asociatie sau memebru al comitetului executiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru a face parte din comitetul asociatiei de proprietari mariana-magda mariana-magda Buna ziua! Va supun o problema la care as dori un raspuns de la dumneavoastra, ca for competent pe probleme de legislatie. Locuiesc intr-un bloc de 36 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma demisiei actualului presedinte de bloc/asociatie ... Eugeniu Piperea Eugeniu Piperea Buna ziua. In urma demisiei actualului presedinte de bloc/asociatie se va alege un nou presedinte. Intrebarea mea este daca sotia mea poate fi aleasa ... (vezi toată discuția)