avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reținut carte identitate in Slovenia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reținut carte identitate in Slovenia

Amenda Slovenia
Cel mai recent răspuns: Burzo , utilizator 11:44, 16 Decembrie 2016
Sotul meu ( sofer pe camion )este reținut de mai bine de 48 de ore in Slovenia deoarece i s-a dat o amenda ( pe firma ) de 7200 euro...patronul refuza sa plătească si i-a spus sa lase camionul acolo ( in vama ). Poliția nu vrea sa ii elibereze cartea de identitate pt a se putea întoarce in tara si ii cere sa plătească 4000 euro daca isi vrea buletinul...este legal?! Ce e de facut?!
Parlamentul sloven a facut legile in Slovenia, banuiesc ca politistii aplica pur si simplu legile de acolo. Eu nu cunosc dreptul sloven. Daca i s-a impus sa nu paraseasca Slovenia si o paraseste fara drept, autoritatile slovene vor putea emite mandat international.
Din cate m-am documentat pe internet...au intr-adevăr dreptul sa confiște camionul, nu sa-l retina...acum încercam sa contactam ambasada României din Slovenia...Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card tahograf retinut cristian1977leuca cristian1977leuca am fost oprit pt control in slovenia in urma verificarii tahografului si a instalatie tahografului s-a ajuns la concluzia ca tahograful ar fi manipulat din ... (vezi toată discuția)
Am închiriat unei persoane juridice o autoutilitară care a fost sechestrată în slovenia. cum pot recupera mașina și cheltuielile datorate? ValentinSev ValentinSev Am inchiriat o autoutilitara unei persoane juridice luna trecuta ce trebuia sa o returneze la finalul lunii octombrie, acesta nu a adus-o inapoi, a plecat cu ... (vezi toată discuția)
Daca nu se dau diagramele unei firme care nu a platit soferul ce risca? calin112 calin112 Intrebarea mea este urmatoarea : un sofer care este neplatit ce risca daca nu da diagramele firmei care nu la platit? Multumesc! (vezi toată discuția)