avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O hotărîre judecătorească definitivă mai poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

O hotărîre judecătorească definitivă mai poate fi atacată?

Sint nemulțumit de hotărârea luată în final intr-un proces de partaj,care a trecut dela judecătorie pînă la curtea de apel cu aceleași erori materiale pe care le-am sesizată timp, dar nu am fost ascultat sau înțeles și din cauza avocatul care probabil a făcut alianță cu avocatul părții adverse. După un an de la pronunțare se mai poate face ceva,considerind că însă identitatea mea a fost stirbită cu mărturii false?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:57, 16 Decembrie 2016
Ce intelegeti prin erori materiale ?
Ce intelegeti prin expresia identitatea a fost stirbita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire dispozitiv dumifilote dumifilote Am promovat un recurs la o incheiere de suspendare, recurs care a fost respins printr-o Decizie Civila data in data de 04.10.2017. Ulterior Instanta s-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare bcory bcory Descriere speta: se finalizeaza in proces de partaj succesoral prin hotarare definitiva si irevocabila (curtea de apel) care mentioneaza in motivarea sentintei ... (vezi toată discuția)
Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)