avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O hotărîre judecătorească definitivă mai poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

O hotărîre judecătorească definitivă mai poate fi atacată?

Sint nemulțumit de hotărârea luată în final intr-un proces de partaj,care a trecut dela judecătorie pînă la curtea de apel cu aceleași erori materiale pe care le-am sesizată timp, dar nu am fost ascultat sau înțeles și din cauza avocatul care probabil a făcut alianță cu avocatul părții adverse. După un an de la pronunțare se mai poate face ceva,considerind că însă identitatea mea a fost stirbită cu mărturii false?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:57, 16 Decembrie 2016
Ce intelegeti prin erori materiale ?
Ce intelegeti prin expresia identitatea a fost stirbita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire dispozitiv dumifilote dumifilote Am promovat un recurs la o incheiere de suspendare, recurs care a fost respins printr-o Decizie Civila data in data de 04.10.2017. Ulterior Instanta s-a ... (vezi toată discuția)
Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare bcory bcory Descriere speta: se finalizeaza in proces de partaj succesoral prin hotarare definitiva si irevocabila (curtea de apel) care mentioneaza in motivarea sentintei ... (vezi toată discuția)