avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Persoana minora, plecare din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Persoana minora, plecare din tara

Bună Dimineața,Va rog sa ma ajutați cu un răspuns deoarece,toți pe care ii întreb se contrariaza,prietena mea are 17 ani și 11 luni,țin sa precizez ca acasă nu are o viata deloc bună,avem o relație lunga de 3 ani și ne-am hotărât sa vina cu mine în Anglia deoarece eu aici lucrez,ea este de-acord și poate da și declarați la politie precum ca este sigura ce face,Ce urmări poate avea dacă ar fugi de acasă și ar veni cu mine?Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:44, 16 Decembrie 2016
nu poate iesi din tara pana la majorat fara acordul parintilor.
Mai asteptati o luna, apoi poate veni.
Asta nu este problema,vom da buletinul ca și pierdut și automat îl va face pe cel de 18 ani,asta sunt 100% sigur
Trebuie sa ajung înapoi fix cu o zi după ce împlinește 18 ani,deci nu as avea timp sa ii schimb buletinul,asta e și motivul care ma grabeste
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2016
Ares-3, moderator
Da, își poate depune din timp cererea pt schimbarea buletinului.
Dacă nu reușiți în timp util, poate veni și singura.
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa plec de acasa? mdmada mdmada Am 17 ani, mai am trei luni si fac 18. Vreau sa plec de acasa pentru ca nu ma mai inteleg cu parintii. Am vrut sa astept pana la 18 , dar nu ma lasa sa fac ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am 17 ani și am o prietena în vârstă de 15 ani ... Avocatandrei123 Avocatandrei123 Buna ziua am 17 ani și am o prietena în vârstă de 15 ani tata nu este de acord cu relația mama prietenei este de acord avem o relație de 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am 17 ani iubitul meu fiind major ,are 20 de ani ... andm25 andm25 Buna ziua . Am 17 ani iubitul meu fiind major ,are 20 de ani . Dacă plec de acasa din cauza părinților mei care au aflat de relația noastră și nu sunt de ... (vezi toată discuția)