avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am 17 ani și am o prietena în vârstă de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am 17 ani și am o prietena în vârstă de 15 ani ...

Buna ziua am 17 ani și am o prietena în vârstă de 15 ani tata nu este de acord cu relația mama prietenei este de acord avem o relație de 2 ani de zile repet am 17 ani și două luni daca fug la ea mă poate aduce forțat cineva înapoi?
Pentru 10 luni cat mai ai pana la 18 ani zic sa mai astepti
Pana la fuga de acasa mai sunt n aspecte daca ati facut sex poate sa fie infractiune(daca prietena nu implinise 15 ani),daca pleci unde locuiesti si cum
te intretii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot muta la iubitul meu? am 16 ani oanacatalina22 oanacatalina22 Buna ziua! As vrea sa va adresez o intrebare. Ma pot muta la iubitul meu de 23 de ani?? Am 16 dar tata este ub alcoolic iar mama urla pana-n luna mereu la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am 17 ani am înplinit acuma 5 zile (20 mai). aş ... Eszter20040520 Eszter20040520 Bună Ziua. Am 17 ani am înplinit acuma 5 zile (20 mai). Aş avea o întrebare. Mama mea a decedat anul trecut de atunca stua cu tata. Nu prea ne înțelegem ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!! BMLILIANA BMLILIANA Buna. Am 17 ani si am un prieten (21ani) si sunt cu el de un an, parintii mei nu ma lasa cu el. Daca eu as vrea sa ma duk la el si parintii mei ar apela la ... (vezi toată discuția)