avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Mi-a suspendat permisul de conducere in Italia.
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Mi-a suspendat permisul de conducere in Italia.

Buna seara!

In seara de 09.20.2016 ma deplasam cu camionul pe autoban A4 directia Fernetti.
Am executat o depasire neregulamentara si in spatele meu a aparut masina de politie si mi-a suspendat permisul de conducere.
Pe data de 12.12.2016 am achitat 321 EUR si a zis la politie din goricia ca sunt liber.Cum trebuie sa procedez mai departe?
Permisul a ramas la Politia din Goricia.
Cel mai recent răspuns: Raul marian , utilizator 23:42, 7 Ianuarie 2017
Permisul va fi trmis la ambasada dupa trecerea perioadei de suspendare iar ambasada il va trimite in tara la IGP care il trimite autoritatii emitente de unde il veti putea recupera. Puteti intreba si autoritatile italiene cum il recuperati.
Bună. Aceeași problema o am și eu. Doar ca ei spun ca l-au trimis doar ca nu e de găsit. La mine a fost pt 60 de zile au trecut mai mult de 90 . Uni spun sa îl dau pierdut pt ca Italieni nu îl mai trimit sau trece și un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobândire permis italienesc suspendatfara examen? Costi994 Costi994 Buna ziua tuturor Dețin permis italienesc si in urma cu putina vreme mi-a fost suspendat pt depășirea liniei continua pt o perioada de 30 de zile. N-am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat în românia perioada 150 de zile Magualex00 Magualex00 Buna seara,in data de 1.5.2013 am condus mașina în localitate cu viteza de 120 de km/h.am depus contestație iar astăzi data de 7.6.2017. am primit acasă o ... (vezi toată discuția)
Permis obtinut in italia, suspendat in romania dany82 dany82 buna va rog frumos care are pentru mine un raspuns, mi sa suspendat permisul de conducere pe timp de 1 luna cu dovada de 15 zile de conducere permisul find ... (vezi toată discuția)