avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mi-a blocat drumul public cu masina si a inceput sa ma ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mi-a blocat drumul public cu masina si a inceput sa ma ameninte pana cand a venit politia !

Buna seara , in noaptea aceasta am patit o chestie ! Steteam cu masina in curtea unui stadion mai mic la mine in sat , masina imi era langa a altui prieten care era si el in masina cu un minor , era ora 23:30 cand a venit un om la noi si a inceput sa ne injure ca de ce dam muzica tare ca nu poate sa doarma ,mentionez faptul ca noi povesteam ,nu puteam da muzica tare fiindca nu ne mai intelegeam ...ok ...dupa niste injuraturi mai deosebite a respectivului ,si-a pus masina in poarta stadionului si a blocat calea de acces si ne-a spus ca vom sta acolo pana cand va venii politia ,intre timp s-a dat jos din masina ,si mi-a adresat urmatoarele cuvinte : Mai gunoiule ce esti ,poate vrei sa rup oasele in tine ,iar eu am reactionat cu urmatoarekle cuvinte : hai si da ,haide ,aici stau ! La un moment dat a aparut si fratele lui care daca nu il tinea respectivul ,venea pe noi si incerca sa ne bata ,asta a avut in intentie fiindca si el m-a amenintat prin diverse cuvinte jignitoare si bataie ! A venit politia ,ne-am dus la sectie la declaratii , pe respectivul l-a tinut jumate de ceas si pe urma am urmat noi , domnul politist care era nu l-a luat si pe fratele respectivului la declaratii ,si nu a zis nimic catre el chit ca i-am spus ca si acesta ne-a amenintat , am uitat sa mentionez faptul ca in timpul amenintarilor cand nu era politia de fata ,noi am sunat de doua ori la 112 ,iar acel om l-a sunat direct pe politist ,i-a avut numarul , si ne-a luat politistul la rost ca de ce am sunat la 112 , eu stiu ca daca cineva te ameninta poti sa suni la 112 ,nu sa suni un politist care o sa vina cand are el chef ...dar aicea la noi in zona smecherii fac legea si legea asculta de ei ! Vreau sa stiu ce sa fac ca sa nu imi iau o amenda pentru deranjarea linistii publice ,defapt sa nu ne luam ..? Sau daca o sa o luam ..cum sa fac ca sa ma duc mai departe cu cei doi si magariile facute de politist ? Vreau sa stiu daca cei doi au incalcat codul penal in vigoare si legea ? Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:47, 20 Decembrie 2016
Rîștei Răzvan a scris:

eu stiu ca daca cineva te ameninta poti sa suni la 112 ,nu sa suni un politist care o sa vina cand are el chef ..

Conditionat de natura apelului,angajatii serviciului de urgenta,pentru solutionare apeleaza la reprezentantii autoritatii competente=politie,salvare,pompieri,smurd
Sau daca o sa o luam ..cum sa fac ca sa ma duc mai departe cu cei doi si magariile facute de politist ?

Aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV contraventie,in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia,la judecatoria responsabila teritorial zonei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda fara proces verbal Eduard Iulian Eduard Iulian Acum 2 ore am facut reclamatie la 112, am reclamat faptul ca la o curte in spatele blocului meu bubuie muzica ( avand in vedere si ora si ordonantele date ... (vezi toată discuția)
Politia romana - loviri si alte violente alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 19 ani locuiesc impreuna cu bunicii mei si mama mea la bloc in Bucuresti. Am luat bacul cu 9.60 si m-am inscris la facultate la ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)