avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recuperare prejudiciu

Buna ziua,

Am avut o situatie neplacuta acum ceva ani.O persoana de la Primaria sector 6 mi-a promis o inlesnire a dosarului pentru locuinta sociala contra unei sume de bani. Ulterior am fost chemat ca martor, a fost condamnata. Am descoperit acum o noua adaugare la dosar si nu stiu ce inseamna sau cum se poate proceda.
Paragraful de mai jos:
"În temeiul art. 6/1 alin 4 si art.19 din Legea nr 78/2000 , dispune restituirea catre martorii Cristea Marian si Cristea Georgeta de catre inculpata CONSTANTINESCU ANCA CONSTANTINA a sumei de 2000 euro,în echivalent în lei la data platii.''

Ce e de facut in aceasta situatie? Chiar imi pot recupera banii? Trebuie sa o dau eu in judecata?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:03, 18 Decembrie 2016
Apelati la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva la acest dosar? se mai poate revizui inca o data acest dosar? thdenni thdenni Buna seara ,va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se mai poate revizui acest dosar?Se mai poate depune o cerere sa se redeschisa dosarul?Se mai poate face ... (vezi toată discuția)
Primar petre coman dambovita condamnat de dna tuderp tuderp VA rog ,nu cunosc domeniul cum sa citesc urmatoarele: Solutie: Ia act ca Ministerul Public- Directia Nationala Anticoruptie- Serviciul Teritorial Ploiesti a ... (vezi toată discuția)
Apel pronuntare decizie fond in caz de inselatorie alexxxxx alexxxxx Imi cer scuze anticipat daca am postat in categoria gresita dar nu am identificat alta care sa corespunda situatiei mele. Buna seara, Astazi am vazut pe ... (vezi toată discuția)