avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire cont bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire cont bancar

Sotul meu care a decedat avea un cont de obligatiuni la BCR la care eu eram imputernicita.Va rog sa-mi spuneti care sunt cotele pe care lev om obtine in urma succcesiunii eu si fiica mea.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:47, 18 Decembrie 2016
Ce înțelegeți prin "cont de obligațiuni"?
Sotia supravietuitoare 1/4, copiii 3/4.
Trebuie sa treceti aceste obligatiuni in masa succesorala.

Spuneti notarului despre acest cont si el va face diligentele necesare pentru ca banca sa ofere informatiile necesare.
Atenție mare, că titlul topicului este greșit, dacă ne raportăm la subiect.
Nu este vorba de un cont bancar, și de bani depuși în cont la Bancă.
CONTUL BANCAR ESTE FOLOSIT ÎN ACEST CAZ NUMAI PENTRU VIRAMENT, sau poate nici nu există cont, deoarece se poate folosi direct casieria băncii pentru operațiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii bancare in calitate de mostenitor legal 20Bogdan 20Bogdan Buna ziua . Inainte de a face succesiunea la notar am fost personal la mai mute banci si am depus cereri pe care le-am primit de la notar inclusiv notarul ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire Simo Ama Simo Ama Bună seara. O întrebare am și eu.Tata e decedat din 2008, în 2009 s-a făcut succesiunea după el.Acum mama dorește sa vândă doar gradina, fără ... (vezi toată discuția)
Iampozitul pe venit pentru vanzarea prin "prima casa"? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua... am imcheiat un antecontract de vanzare a apartamentului prin programul prima casa;impozitul calculat este destul de mare si am inteles ca eu in ... (vezi toată discuția)