avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Înființare SRL pe perioada concediului de creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Înființare SRL pe perioada concediului de creștere a copilului

Buna ziua,
Din cate am inteles, daca pe perioada CCC se înființează un SRL, si se obțin venituri impozabile, se suspendă indemnizația.
Întrebarea mea este: dacă nu se retrag dividende din firma, deci nu plătesc nici un impozit pe dividende , veniturile rămânând pe firma până când se termină perioada în care se acorda imdemnizatia, asta însemna că nu am obținut nici un venit impozabil. Se mai suspendă indemnizația în cazul acesta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 19 Decembrie 2016
Pe perioada cat sunteti in CCC, va puteti infiinta o societate comerciala.

Incasarea de dividende nu va afecteaza plata indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa înființez o firmă dacă sunt in maternitate? dimucosmin dimucosmin Vreau să înființez un salon de înfrumusețare, și să aplic un proiect de finanțare la proiectul Romania Start Up Nation. În momentul de fata sunt in ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului jurcafelicia jurcafelicia Buna ziua, pot infiinta un SRL ca asociat pe timpul CCC ,fara a afecta indemnizatia de CCC , mentionand ca nu o sa fiu remunerat . multumesc , (vezi toată discuția)
Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)