avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis de conducere

Am parcat masina pe partea stanga, linie intrerupta pe axul drumului public,mi s-a retinut permisul doua luni,6 puncte de amenda,avertisment si 2 puncte penalizare.Mi se pare un abuz dumneavoastra ce parere aveti? Multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 19:02, 23 Decembrie 2016
Sigur nu ai dat toate datele problemei. Aici nu este instanță de judecată. Dacă te simți nedreptățit de sancțiune, adresează-te instanței competente.
O sa ma adresez si instantei, dar vroiam sa stiu daca as avea vreo sansa de reusita.Pentru parcare pe partea stanga am fost sanctionat pentru conducere pe contrasens alta situatie decat depasirea si pentru parcare incorecta,pentru prima 6 puncte amenda+suspendare permis 2 luni,ptr parcare avertisment +3 puncte penalizare.Mi se prea mult pentr u o parcare pe care am fost nevoit sa o fac ,nu am blocat traficul,nu am creat o situatie periculoasa.Am permis de peste 20 de aninu mi-a fost retinut niciodata,doar doua amenzi ptr. viteza depasirea limitei de viteza cu 20-30 km/h.Multumesc de orice sfat primit.
E, asta e altă căciulă, condusul pe contrasens. Asta ai omis să ne spui. Milițianul te-a văzut când ai parcat, te-a luat la întrebări, tu ai fost tare-n gură și, astfel, legal și corect, ți-a luat permisul. Doar n-ai mers lateral cu mașina, a trebuit să conduci pe contrasens, să poți parca pe stânga.

[Va rog sa respectati standardele de comunicare ale forumului. Multumesc]
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2016
Admin, administrator
De fapt nu e chiar asa cum spuneti dvs. militianul a gasit masina parcata,eu l-am rugat sa ma inteleaga, el m-a,, ajutat" cat a putut si a iesit ce a iesit.Apropo,eu nu sunt un lemo,sunt un om plin de nevoi, cu un copil cu handicap gr. 1,un om ce munceste ptr. a-si intretine familia minim 12-15 ore pe zi,6-7 zile din 7.
Toată stima pentru dumneata, că muncești. Îmi pare rău pentru copilul cu probleme. Regulile de circulație sunt obligatorii pentru toată lumea. Fiecare speță se judecă separat, are particularitățile ei. Orice părere de aici sau din altă parte, nu contează versus hotărârea judecătorească definitivă și irevocabilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului ContSters6135 ContSters6135 Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta. Pe timp de noapte un autoturism circula regulamentar, pe banda unu. Pe banda doi, inceraca pe partea drepata auoturismil ... (vezi toată discuția)
Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
Parcare pe contrasens = suspendare permis bogdancostel bogdancostel Pe scurt ce s-a intamplat: Pe o strada cu 4 benzi delimitate de linie continua mergeam pe banda de la axul drumului. O masina de langa mine a vrut sa-mi intre ... (vezi toată discuția)