avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lichidare cont curent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lichidare cont curent

Care sunt procedurile legale necesare pentru a lichida un cont curent la o banca fara a te trezii peste nu stiu cat timp ca contul respectiv nu a fost inchis si nu stiu ce datorii ai avea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 15:40, 26 Decembrie 2016
Veti depune si cerere pentru inchiderea contului.
Va multumesc frumos!
Am depus o asa cerere din cate am inteles sa inchis cont dar acum ca sa iau dovada ca contul a fost inchis imi cer sa fac alta cerere.
Imi doresc neaparat dovada ca contul este inchis deoarece o cunostiinta a avut cam in urma cu 4 ani un cont de salariu la o banca si cand nu a mai lucrat la acel servici sa dus la banca respectiva i sa zis ca contul respectiv a fost inchis dar apoi dupa 3,5 ani sa trezit cu scrisori de la firme de recuperari pentru o datorie de peste 1000 lei ca acea datorie ar fi fost facuta de comisioane la acel cont care culmea i s-a zis ca este inchis ca apoi peste 3,5 ani sa afle ca contul respectiv inca era deschis din acest motiv inca se judeca in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont inactiv macrisio macrisio In urma cu 4 ani am fost obligat de angajator sa imi fac ard de salariu la o anumita banca ,dupa ce am plecat de la respectiva firma am fost anuntat de ei ca ... (vezi toată discuția)
Cont raiffeisen ne-inchis (copie cerere) KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am si eu o scurta nelamurire/intrebare, Acuma, aproximativ 6 luni am deschis un CONT la Raiffeisen pentru a ajuta un prieten sa isi plateasca ... (vezi toată discuția)