avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare teren

in anul 2001 unchiul meu a "vandut" dreptul de folosire "1 ha teren arabil din mostenirea familiei ( fiind 8 frati, mostenirea nefind dezbatuta ) unui vecin acesta a trecut "dreptul de proprietate" cu suma de 400 ron , incheind cu acesta o banala "chitanta de mana" cu 2 martori, pana anul acesta a stapanit terenul vecinul lund subventie si recolta de pe acel teren , in anul 2016 s a desbatut mostenirea iar unchiul meu i a revenit 0.9 ha si mi a vandut mie acel teren cu tot ce prevede legea 17/2014 , carte funciara, si l am intabulat pe numele meu... acel vecin mai ma poate deranja asupra proprietati pe care am dobandit o?
Cel mai recent răspuns: manyack , utilizator 13:24, 23 Decembrie 2016
eu il folosesc de anul asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren manyack manyack unchiu meu ii revine 2 ha din titlu de proprietate a tatalui sau ( mostenire bunicu), printr o conjunctura acesta a incehiat in anul 2000 il vinde prin \" ... (vezi toată discuția)
Impozit teren laurentiuu laurentiuu Am cumparat un teren dar fara acte, doar cu chitanta de mana ( proprietarul nu avea acte pe teren , acum a decedat, succesiunea nu este facuta). Pot sa trec ... (vezi toată discuția)
Act " chitanta de mana" manyack manyack buna seara....in 2000 sa a incheiat o \"chitanta de mana \" ....pe o suprafata de teren ce rezulta dintr o mostenire nedesbatuta. ( mama din titlul de ... (vezi toată discuția)