avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Frauda cibernetica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Frauda cibernetica

Buna ziua, am si eu o problema, si as dorii un sfat la problema mea, am un site (chat de socializare), la care am lucrat 2 ani, acum o luna in urma, cineva a facut o coipe la scriptul site-ului meu, fara acordul meu, dupa ce a facut acea copie, a inceput sa faca site-uri, la altii, pe bani, adica face bani pe munca mea, persoana respectiva, nu are nici o calificare in domeniul IT, si banii pe care i-i face din copia scriptului meu, nu sunt declarati si impozitati, tin sa mentionez ca acea copie a facut-o cu un program haking
Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 19:53, 22 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație atac informatic DanielGabrielQTS DanielGabrielQTS Salutare, acum 30 de minute mi-a fost atacata firma SRL de catre o persoana fizica printr-un script shell. Doresc sa stiu urmatoarele. Unde si cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune internet?! mistery01ro mistery01ro Buna ziua! Intampin urmatoarea problema si am nevoie de un sfat. Sunt inscris intr-o comunitate online. Acolo am cunoscut o fata din Turcia cu care am tinut ... (vezi toată discuția)
Datele de pe un laptop in service, aparute pe internet athosel athosel Buna ziua, Am urmatoarea problema. Sunt web developer, am un laptop care s-a defectat, si fiind in garantie l-am dus la service. In el aveam toate ... (vezi toată discuția)