avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate ONG

Am infiintat un ONG(Club de pescuit). Presedintele care era si contabil sa retras. As vrea sa fac niste cursuri de contabilitate, pentru a nu renunta la ONG dar nu am nici un fel de cunostinte financiare sau de alta natura pentru a sti ce implica acest lucru.

Intrebarea este: Cursurile de contabilitate primară şi financiară care sunt facute de Camerele de Comert( sau orice alta firma specializata) si sunt acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări sunt suficiente pentru a tine contabilitatea si a depune actele la ANAF sau trebuie ceva mai mult. Orice alt sfat este bine venit.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 12:24, 20 Decembrie 2016
Vă recomand să externalizați evidența contabilă. Dați-o unui membru CECCAR.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere presedinte nou ong ccclyon ccclyon In anul 2010, 10 memri fondatori am infiintat un ONG(Club de pescuit). Presedintele vrea sa se retraga si sa renunte la functie, inclusiv la sediul ONG-ului ... (vezi toată discuția)
Contabil la un ong Aura108 Aura108 Buna ziua! Atunci cand infiintezi un ong in domeniul cultural este nevoie sa angajezi un contabil? (vezi toată discuția)
Bilant ong tiavv tiavv Buna ziua. Anul trecut am infiintat cu cativa colegi, o asociatie studenteasca, un ONG. Exista un bilant contabil, sau alte declaratii pe care ar trebui sa le ... (vezi toată discuția)