Buna ziua,
Am intrerupt in 18.11.2016 concediul de crestere de copil pentru ca m-am intors la lucru mai repede cu 60 zile pentru a beneficia de stimulent. In 22.11.2016 am depus la ASCO instiintare in acest sens si am cerut intreruperea concediului iar tot o data tata a depus si el dosarul pentru "luna celuilalt parinte".
In decembrie am incasat indemnizatia pe luna noiembrie, dar am incasat pe luna intreaga, nu partial.
Intrebarea mea este ca trebuie obligatoriu sa restitui suma daca solicita cei de la ASCO si daca era gresala lor, pentru ca eu am depus instiintarea in timp util? Sau afecteaza cumva dosarul pentru stimulentul de insertie?
Va trebui sa dati banii inapoi,, chiar daca ati anuntat la timp si cei de la agentie nu au oprit acordarea indemnizatiei la timp, tot u este legal sa pastrati banii. Ei sunt o plata nedatorata. Nu afecteaza dosarul de stimulent, dar, daca nu vati restitui de bunavoie suma incasata nedatorat, se va trece la executarea silita si este posibil sa vi se popreasca stimulentul pana la acoperirea sumei de returnat.
Stimulent de insertie
Atimaci
Buna .
Am lucrat inaintea sa se nasca fetita mai mult de 24 luni. Dupa nastere am intrat in ccc. Apoi dupa 7 luni m am intors la servici si a intrat sotul in ... (vezi toată discuția)