avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o problema! Am fost in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o problema! Am fost in concediu ...

Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o problema! Am fost in concediu de crestere si ingrijire copil, iar dupa terminarea acesteia m-am intors la serviciu 3 luni, primind stimulentul de insertie! Dupa aceste 3 luni am decis sa demisionez, deoarece nu aveam ce sa fac cu copilul in timpul acesta, dar nu am anuntat nicaieri si am primit incontinuare stimulentul! Intrebarea mea este acuma ce e de facut? Sa merg sa le restitui banii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 27 Noiembrie 2023
Daca nu le restituiti suma incasata, mai tarziu veti primi institiintare ca va trebui sa returnati banii incasati necuvenit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...am primit stimulent de insertie si pe luna tatalui ... SofiaCristina SofiaCristina Buna ziua...am primit stimulent de insertie si pe luna tatalui si vreau sa stiu daca trebuie sa ii restitui deoarece m-am intors la serviciu doar cu 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Incasare indemnizatie crestere copil dupa incetare concediu kinga80_toth kinga80_toth Buna ziua, Am intrerupt in 18.11.2016 concediul de crestere de copil pentru ca m-am intors la lucru mai repede cu 60 zile pentru a beneficia de stimulent. In ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie suspendat? Mysty Mysty Bună seara.As dori sa știu va rog,daca eu m-am întors la 1 an al fetei mele la munca si acum la 1 an si 9 luni a trebuit sa plec de la locul de munca si ... (vezi toată discuția)