avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis

Buna ziua!Eu sunt la scoala de soferi am luat examenul scris peste 3 zile trebuia sa dau practica(in Germania fac scoala)eram in parcare cu masina oprita cu sora mea in spate si sotul meu el nu are permis e suspendat.la nici 5 minute a venit politia ne-a cerut actele au venit la noi acasa si au zis sa asteptam..ca au zis ca nu aveam dreptul sa fiu la volan..dar nu am condus sau ceva..acum mi-a spus instructorul ca ttebuie sa astept sa imi vina de la politie si nu mai pot da examinarea..ce pot pati?sotului poate sa ii prelungeasca perioada sa nu ii dea permisul..??el era in masina
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 13:01, 20 Decembrie 2016
Buna ziua,

Daca in Germania faceti scoala atunci si examenul il dati dupa legislatia din Germania, intresati-va acolo la politie care e regula. Daca nu ati miscat masina din loc atunci legal nu ati comis nici o fapta, dar daca ati miscat-o atunci ati condus fara permis si sunteti pasibila de a fi trasa la raspundere penal sau contraventionala in functie de legea aplicabila.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis de conducere darkkk darkkk Buna ziua, Ma numesc Adrian, am 18 ani si acum 2 zile ma opreste politia in orasul meu si la solicitarea permisului de conducere au constatat ca eu nu posed ... (vezi toată discuția)
Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un instructor auto ciufi80 ciufi80 Buna seara, va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi cu privire la incidentul ce mi s-a intamplat. In urma unor sicanari in trafic cu o doamna soferita, in ... (vezi toată discuția)