avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Virament salarii pe card bancar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Virament salarii pe card bancar

Buna ziua,
Am o intrebare!
Tocmai mi-a spus un coleg ca s-a decis la Curtea Constitutionala ca viramentul salariilor pe card nu este constitutionala.Aveti idee de asa ceva?
Stiti ceva despre acest lucru? Se interzice plata salariilor prin card bancar?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 18:40, 12 Martie 2010
Unde as putea sa verific daca decizia curtii constitutionale "DECIZIA Nr.859
din 16 iunie 2009" a trecut de parlament, ca la final asa scrie, ca se inainteaza parlamentului. Va intreb pentru ca mama mea lucreaza la primarie intr-o comuna si nu ar mai vrea sa primeasca baniii pe card, dar secretara zice ca nu se poate. mama e casiera deci are cine sa ridice banii. Ms anticipat
Decizia C.C.R. este general valabila! Este publicata in monitorul oficial
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pe card obligatorie?? images images Intrebarea mea: angajatorul poate obliga sau forta angajatul sa accepte plata salariului pe card? Daca angajatorul nu are dreptul sa faca acest lucru si ... (vezi toată discuția)
Salariu pe card 18bubu 18bubu buna ziua!la o firma privata angajatorul poate obliga in vreun fel angajatul sa-i plateasca salariul pe card?multumesc=D> (vezi toată discuția)
Plata salariu pe card goiaemil goiaemil buna ziua, Lucrez in invatamant si doresc sa aflu daca contabila din unitatea unde lucrez ma poate obliga sa primesc bani pe card eu dorind sa ii primesc bani ... (vezi toată discuția)