avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... falimentele se judeca in sedinta publica?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

falimentele se judeca in sedinta publica?

Buna ziua
Nu am deloc cunostinte de drept. As dori sa stiu daca procesele de faliment se judeca in sedinta publica? Va multumesc

Link catre dosar: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:46, 22 Decembrie 2016
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua dacă administrația blocului a dat in judecată proprietari ... racu_camelia racu_camelia Buna ziua Dacă administrația blocului a dat in judecată proprietari pentru restante mari la întreținere și nu s-a prezentat la proces iar dosarele au ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea acces la o hotarare pronuntata de o instanta? fanedead fanedead Am si eu o mare rugaminte cum pot avea si eu acces la o Hotarare Pronunţată în şedinţa publică din data de 16.01.2012 ??? Exista un portal al ... (vezi toată discuția)
Camera de consiliu Octav1996 Octav1996 Buna ziua. Sunt implicat intr-un dosar care se afla in camera de consiliu , imi puteti explica si mie ce se intampla in camera de consiliu? Adica eu sunt in ... (vezi toată discuția)