avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Dacă administrația blocului a dat in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Dacă administrația blocului a dat in judecată proprietari ...

Buna ziua

Dacă administrația blocului a dat in judecată proprietari pentru restante mari la întreținere și nu s-a prezentat la proces iar dosarele au fost suspendate, ce se poate face in continuare? Dacă am dori ca procesele sa fie reluate.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:33, 22 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
le redeschideti sau reluati procedura.....maxim 6 luni de la suspendare, altfel intervine perimarea
va reprezentati singuri?nu este recomandat fara cunostinte juridice temeinice si riscati sa pierdeti procesele
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara analiza documenteor din dosar si studiera incheierii de sedinta este hazardat a emite raspuns corect
Trebuiesc analizate documentele mentionate si persoana specializata se poate pronunta asupra strategiei de eventuala repunere pe rol a cauzelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a cauzei suspendate potrivit art. 242 alin. 1 cod proc. civ. eduardvl eduardvl Buna ziua, Intr-un dosar am primit: Solutia pe scurt: In temeiul art. 242 alin. 1 Cod proc.civ, suspendă judecata. Cu recurs pe durata suspendării. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o intrebare. daca un act de procedura este comunicat ... romanul11 romanul11 Buna ziua. O intrebare. Daca un act de procedura este comunicat in data de 18.10.2022, cand intervine perimarea, pentru nelucrare in dosar? Incheierea de ... (vezi toată discuția)
Cerere recuzare erhabe erhabe Buna ziua Am un dosar in instanta unde s-a amanat pentru data de 3.11.2022 pronuntarea asupra unei cereri de suspendare facuta de catre IPJ. Ieri toata ... (vezi toată discuția)