avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Buna seara !

Pe ce motive se respinge o cerere de executare silita ,ca neintemeiata din moment ce am o promisiune de vanzare -cumparare cu titlu executoriu?
Va multumesc!
Fără a cunoaște detaliile speței dvs. totul este doar presupunere, dar cu siguranta veți afla din motivarea instanței care au fost motivele pentru care v-a fost respinsă cererea ca neîntemeiată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este titlu executoriu promisiunea bilaterala de vinzare cumparare- autentica? br_nicku br_nicku Am o mare dilema! #-o Am calitatea de promitent cumparator intr-o Promisiune bilaterala de v/c , incheiata in fata unui notar public. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au ... maria1188 maria1188 Buna ziua, azi am primit acest raspuns de la instanta, mi-au respins contestatia , mai pot face ceva? As putea sa mai aspir la un raspuns pozitiv? (Tip ... (vezi toată discuția)
Inopozabilitate acte HarangusDaniel1969 HarangusDaniel1969 Bună ziua. În calitate de creditor, sunt în faza executării silite a debitorului pentru sumele datorate. Debitorul neavând venituri iar creanța fiind în ... (vezi toată discuția)