avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar nemembru asociatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar nemembru asociatie

Daca un proprietar de apartament de bloc nu a depus cererea aceea pentru a fi membru al asociatiei, in calitate de proprietar nemembru al asociatiei poate contesta lista de cheltuieli (conform art 12 punctul A subpunct d din HG 1588/2007) ?
Daca nu, ce poate face pentru a ataca respectiva lista de cheltuieli (calculata gresit) ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:23, 21 Decembrie 2016
Cu exceptia dreptului de a vota si a fi ales in conducerea asociatiei un proprietar nemembru are aceleasi drepturi si obligatii ca un proprietar membru.
Poate participa la adunarea generala, isi poate exprima opinia in legatura cu activitatea asociatiei, etc. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru in asociatia de proprietari andreeaene andreeaene buna ziua, m-am mutat de putin timp intrun alt bloc si nu sunt mebru in asociatia de propritari. ce avantaje / dezavantaje am daca devin membru si ce ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma retrag din asociatia de proprietari? Rafi007 Rafi007 Care ar fi un model de notificare legal ca sa ma retrag din Asociatia de Proprietari? Intrucat sunt incarcata mereu in plus la nota de plata si instalatorul ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari vasisimopasa vasisimopasa Buna ziua,ma intereseaza sa stiu care sunt punctele pozitive si negative din punct de vedere legal in a renunta a mai face parte din asociatia de locatari ... (vezi toată discuția)