avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu ma pot prezenta la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu ma pot prezenta la proces

Am un proces si judecatorul vrea sa ma citeze pe mine dar nu ma pot prezenta ca sunt plecat din tara,se poate trimite prin adresa de email la judecatoria reapectiva sa explic problema sau ce ma indrumati sa fac?
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:16, 22 Decembrie 2016
Comunicati inscris prin comunicare postala cu confirmare de primire sau prin fax in care precizati judecatorului interesul ,respectul si buna dv credinta pentru judecarea cauzei,precizati concret motivele pentru care nu va puteti prezenta la termenul de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de declararea recursului mihai1667 mihai1667 Sunt plecat la munca in afara tarii. Muncesc in agricultura ptr a asigura un adapost si intretinerea unui copil care toamna asta intra la scoala. Am pierdut ... (vezi toată discuția)
Intampinare la chemarea in judecata (strainatate) anamaria46 anamaria46 Buna ziua, Zilele trecute am primit o comunicare adresa prin care sunt chemata in judecata la Judecatoria Tecuci. Precizez ca locuiesc in afara tarii, iar ... (vezi toată discuția)
Plata la intretinere ionelushh ionelushh Buna Cine poate sa imi raspunda si mie la o intrebare ? Eu sunt in ITALIA de vreun an ,cind am plecat din tara aveam o datorie la intretinere ,de 1 00 si ... (vezi toată discuția)