avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlu executoriu amenda circulatie.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlu executoriu amenda circulatie.

Acum ceva vreme am primit acasa o somatie si un titlu executoriu pentru o amenda de circulatie platita de mine (am chitanta). Picul a fost primit de fata mea si a uitat sa mi-l dea asa ca acum am depasit cele 15 zile in care puteam formula contestatia. Ce-mi ramane de facut acum?
Dacă aveți chitanța mergeți la direcția de taxe și impozite locale și depuneți o copie a chitanței cu amenda plătită. Pe chitanță trebuie să fie menționată seria procesului verbal. Mai multe informații vă dau cei de la taxe și impozite locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie amenzi auto alinmihaimirea alinmihaimirea Buna ziua. Am primit acasa o somatie cu o amenda auto care apare la circa financiara ca neplatita. Este normal sa-mi ceara acum chitanta de plata a amendei ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii de circulație DamianCS DamianCS Bună ziua! Am primit prin 2015 o amendă de circulație pentru neacordarea priorității unor pietoni și mi s-a suspendat și permisul pentru o lună de ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie iulianroventa iulianroventa Am primit o amenda de circulatie in august 2013 in judetul Braila. Am achitat jumatate din amenda(conform legii) pe loc la agentul de politie, pentru care am ... (vezi toată discuția)