avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare C.I.M.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare C.I.M.

In perioada de proba din cadrul unui CIM pe perioada nedeterminata, poate inceta CIM cu art.55 litera b sau este obligatoriu cu art.31 al.3 din Codul Muncii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 22 Decembrie 2016
Un c.i.m. poate inceta si in baza art.55 lit.b C.mun., chiar daca salariatul este in perioada de proba.
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de munca Alexxa2 Alexxa2 Buna ziua. Am si eu o mica nedumerire in a rezolva o situatie. La firma unde lucrez, un domn a fost angajat pe perioada determinata de 3 luni, cu perioada de ... (vezi toată discuția)
Lichidare potarnichegalbena potarnichegalbena Buna seara Daca eu sunt in perioada de proba si am depus cererea de lichidare, e corect ca am primit decizia de lichidare intocmita in baza articolului 55 ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba anymaryh anymaryh Buna ziua! Daca ma puteti ajuta, va rog, la un salariat care are contract pe perioada nedeterminata, perioada de proba de 90 zile calendaristice, si imi ... (vezi toată discuția)