avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parinti decedati- unic mostenitor- imobil cumparat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parinti decedati- unic mostenitor- imobil cumparat de tata

Buna ziua,
Tatal meu a cumparat un apartament, iar in momentul respectiv al cumpararii era vaduv. Mama era decedata de un an de zile. Acum si tatal meu a decedat .Care este procedura pentru a trece apartamentul pe numele meu.Mentionez ca sunt unicul copil.
Cu respect,
Stefan
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: vsdfane , utilizator 11:16, 25 Decembrie 2016
Buna ziua
Greu pentru un neavenit ca mine cu acesti termeni juridici.In acest an l-am ajutat pe tatal meu sa isi faca intabularea apartamentului ,de la acest birou ni s-a cerut o hirtie de la cartea funciara ca este unicul propietar,trebuia sa demostram ca este unicul propietar.Sa demostrat acest lucru prin acea hirtie,deci nu am mai facut nici o succesiune sau dezbatere succesoriala.
Acum dupa ce tatal meu a decedat ,ca sa trec apartamentul pe numele meu,de ce trebuie sa fac succesiunea dupa mama ( precizez inca o data ca la momentul cumpararii apartamentului de catre tatal meu era deja vaduv ,era singur)

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 25 Decembrie 2016
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 Buna seara am o masina care este trecuta pe numele a lu tata meu care el a murit si trebuie sa imi fac asigurarea pe masina ce trebuie sa fac sa o trec pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune notariala simina radasanu simina radasanu Supun atentiei dumneavoastra, cu rugamintea unui raspuns amanuntit, urmatoarea situatie: Bunica, numita in continuare, A , decedeaza acum 6 ani. Aceasta are ... (vezi toată discuția)
Succesiunea obligatorie olyy23 olyy23 Buna ziua ,bunicul meu a decedat in 1974 iar bunica mea a decedat in februarie 2011,bunica mea nu a facut succesiunea, am vorbit cu o prietena care mi-a spus ... (vezi toată discuția)