avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce-i de facut - citare gresita la Parchetul militar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce-i de facut - citare gresita la Parchetul militar

In data de 30sept. m-am intalnit cu o persoana sa-l numim P care-mi datora o suma de bani.dupa mai multe discutii contradictorii si refuzul acestie am-i returna suma de bani ne-am inbrancit si eu pt. a nu cadea m-am agatat de tricoul lui si rupandu-il.tin sa precizez ca eram incaltat cu o pereche de patine cu rotile.in luna dec. mi-a venit la servici o instintare de la parchetul militar k sunt citat ca si martor in dosarul 305si 358 la numitul G.am uitat sa mentionez k sunt militar de profeaie .ajuns la parchet am constatat ca dosarul 305 este a numitulu G si 358al Meu dar din lipsa de timp si comaditate ne-a citat asa...el inculpat si eu martor....pe aceeasi foaie .procurorul mi-a adus la cunostinta faptul k am o plangere de la persoana P care ma acuza de loviri cu pumni in zona toracica si k l-am aruncat in cap peste un gard,lucru cam greu de facut tinand cont ce purtam in piciare la acea data.acesta avand si un certificat medico legal (4zile) si doi martori.si eu am martori care i am numit si care au vazut cele intamplate si pot sa mi sustina declaratia.procurorul m-a sfatuit sa-l caut pe numitu P si sa ne inpacam,lucru imposibil tinand cont ca este plecat din tara la ora actuala.
P.S.procuroru mi-a reorosat k am venit nepregatit cu apararea mea ...eu argumentand ca am stiut k sunt numit martor la numitu G coleg al meu ne stiind ca dosarul 358 este al meu.ce este de facut?
Cautati sa rezolvati amiabil conflictul cand se intoarce in tara, in sensul sa isi retraga plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie dna in calitate de martor alpine_clarion alpine_clarion Buna seara, azi dimineata am gasit in cutia postala o citatie de la dna sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari in care sunt ... (vezi toată discuția)
Cerere de recuzare la parchetul iccj a tuturor celor 3 parchete subordonate ContSters255531 ContSters255531 IN URMA CU 6 ANI :in urma unei altercatii verbale cu un individ, seara intr-un magazin satesc ,acesta incearca sa ma taie cu o drujba la fata si la un picior( ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat 5k1p 5k1p Sunt cercetat pentru complicitate la furt calificat conform articolului 26 raportat la art. 208 al. 1 si 4, art 209 alin 1 lit a, e , g, si i din codul penal ... (vezi toată discuția)