avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc

Pot sa imi pastrez locul de munca si sa primesc intemnizatia de crestere a copilui in acelasi timp si cat se acorda ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 25 Decembrie 2016
Nu puteti cumula indemnizatia pentru CCC cu veniturile din salarii, decat in situatia in care aveti incheiat un alt c.i.m. decat cel suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare in timpul ccc Ioana_Albu Ioana_Albu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt mama unui copil de 9 luni, in concediu de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Info concediu crestere copil dmitheone dmitheone Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu niste informatii in legatura cu urmatoarea situatie.Sotia mea trebuie sa nasca luna aceasta.Ea nu a lucrat si nu are ... (vezi toată discuția)
Reangajare pelle11 pelle11 sunt in concediu pentru cresterea copilului si vreau sa ma angajaz la o alta firma. mai am o luna jumate pana la terminarea concediului. poate firma respectiva ... (vezi toată discuția)