avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sofer profesionist nu ma inteleg cu patronul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sofer profesionist nu ma inteleg cu patronul

Buna ziua ,patronul meu cand ma angajat in contractul de munca a scris ,sofer prof efectueaza curse externe tur-retur platit cu etc..,dupa o perioada mi,a spus ca nu stiu ce nu ii comvine lui la bani si ca sa mai stau si eu sa fac cateva curse pe afara si pe urma sa vin acasa ,am stat prima data vreo 10 zile ,iarasi la ceva timp invocand acelasi motiv am stat undeva la 3saptamani cand am venit dupa 3 sapt a zis da asa e mai bine,pe urma ca tot nu e bine akm am stat 41 zile dar inainte sa plec i,am spus plec si stau pana in perioada sarbatorilor ca sa fie bine sa nu mai avem tipm mort foarte mult pana cand incepem in anul 2017 ,acum cand am venit mi,a spus pai da ca uite numai asa trebui sa stai plecat ca sa fie bine altfel nu stiu dac pot sa te mai tin cu alte cuvinte ma obliga ca sa fac comunitate altfel ma da afara ,spunetimi va rog cum sa procedez ,va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 26 Decembrie 2016
Nerespectarea de catre angajator a obligatiilor asumate prin contractul de munca, va da dreptul de a demisiona fara preaviz (art 81 ( 8 ) din Codul Muncii ).
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
Mesaj editat

@mariusroby
Dată post: Luni, 26 Decembrie 2016, 11:31
Forum Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele
Subiect ?????

La intrebarea anterioara spunetimi va rog daca nu vreau sa mai plec asa cum vrea patronu cum se procedeaza poate sa ma dea afara pur si simplu ca sa stiu si eu la ce sa ma astept ,ms
........

Exista posibilitatea ca angajatorul sa dispuna concedierea dvs., insa nu putem sti care va fi decizia exacta a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soferul incarca/descarca? Claudiu5529 Claudiu5529 Buna ziua Lucrez sofer autocamion la o firma din satu mare si imi desfasor activitatea pe teritoriul comunitatii europene.. Conform contractului de munca ... (vezi toată discuția)
Exploatarea omului alexandra_andrei alexandra_andrei salutare, lucrez la un motel intr un orasel in 3 schimburi 24 cu 48 liber,teoretic insa. Patronii au deschis un restaurant iar eu,pe post de receptioner, sunt ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion anulat Ianko33 Ianko33 Buna , Am și eu o întrebare deoarece mi sa anulat returul pe un bilet de avion tur-retur. Am plecat din Budapesta către Cebu , am zburat cu doua compani ... (vezi toată discuția)