avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce implica luarea in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce implica luarea in spatiu

Un prieten m-a rugat sa il iau in spatiu pentru a-si putea da copilul la o scoala din apropierea casei mele.

Ce implica asta dpdv legal in cazul in care as vrea sa vand casa sau sa o inchiriez in viitor?

Imi limiteaza acest gest drepturile mele asupra proprietatii?

Daca exista vreo implicatie legala, cum ma pot asigura ca sunt aparat in fata legii de potentiale probleme?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:54, 26 Decembrie 2016
Nu aveți probleme dacă ați vrea sa vindeți sau sa închiriați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primirea in spatiu claudia18 claudia18 Prietenului meu i-a expirat buletinul si vreau sa il iau in spatiu pentru asi putea face actul de identitate, dar totodata vreau sa vand apartamentul. Ne va ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu inchiriat amphora amphora Buna ziua! Noul chirias caruia i-am inchiriat o garsoniera vrea sa isi ia viza de flotant pe noua adresa (DOMICILIUL), si m-a rugat sa il primesc in spatiu ... (vezi toată discuția)
In caz de partaj Tea81 Tea81 Ma voi casatori peste cateva luni. Eu am o garsoniera, iar viitorul sot are un apartament cu o camera cu credit bancar. Discutam sa vindem garsoniera mea ... (vezi toată discuția)