avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luare in spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luare in spatiu inchiriat

Buna ziua!
Noul chirias caruia i-am inchiriat o garsoniera vrea sa isi ia viza de flotant pe noua adresa (DOMICILIUL), si m-a rugat sa il primesc in spatiu locativ, adica in garsoniera inchiriata.
As vrea sa stiu, in eventualitatea in care accept, contractul de inchiriere poate fi afectat? Ce obligatii ar fi, atat din partea mea, cat si din partea lui? Daca voi dori sa vand garsoniera, voi avea nevoie de acceptul sau? Primirea in spatiu locativ se poate face pe o perioada determinata??
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: amphora , utilizator 14:50, 13 Martie 2017
Buna ziua,
Puteti sa il luati in spatiu.
Acest lucru nu afecteaza nici contractul de inchiriere si nici actul de proprietate.
Puteti sa vindeti chiar daca il luati in spatiu.

Probleme in privinta vanzarii pot apare numai daca vanzare se va face in timpul valabilitatii contractului de inchiriere.
In varianta in care intentionati sa tranzactionati bunul imobil,puteti stipula clauza in contract ca in termen de "n" zile de la informarea chiriasulului,acesta sa elibereze spatiul
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu Andreimn Andreimn Doresc sa stiu daca dupa ce am luat pe cineva in spatiu mai pot vinde casa fara semnatura acelei persoane pe care am luat-o in spatiu (vezi toată discuția)
Viza de flotant bobeid bobeid Buna ziua. Cu cateva zile un urma o persoana a incheiat un contract de inchiriere (in calitate de chirias) cu proprietarul imobilului. Toate bune si frumuase. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locatie ContSters236635 ContSters236635 Buna ziua ,as avea nevoie putin de ajutorul dumneavoastra!Am ogarsoniera pe care vreau sa dau in chirie cu contract pentru o persoana care vrea sa ifinteze o ... (vezi toată discuția)