avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la notar- neprezentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la notar- neprezentare

Daca nu ma prezint la notar dupa cele 30 de zile , ce se intampla cu cererea de divort? Se anuleaza sau se pronunta divortul chiar daca eu nu semnez?
Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 21:10, 27 Decembrie 2016
Nu se pronunţa divorţul, în lipsa dvs.
Dar de ce sa nu mergeți sa semnați, nu mai vreți sa divortati? Probabil nu ați plătit dvs, de nu va interesează ca cealaltă parte pierde niște bani.
De divortat veți divorta oricum în instanta, alți bani.
Se va emite o încheiere de respingere de către notar.
Cele 30 de zile reprezinta perioada de gandire . Dupa aceasta perioada ambele parti trebuie sa se prezinte la notar sa-si reitereze optiunea altfel cererea initiala se anuleaza ( adica ramaneti in continuare casatoriti ) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnat act de acord cu divortul la notar...apoi rezgandire... suntem ambii de acord cu divorțul,după ... Elisaveta29 Elisaveta29 Dacă am semnat la notar ca suntem ambii de acord cu divorțul,după cele 30 de zile date de notar pentru o eventuala împăcare și soțul se razgandeste-nu ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar cellalt geaman cellalt geaman dupa trecerea celor 30 de zile calendaristice , daca unul din soti, plecat fiind in strainatate, nu se poate prezenta la notar, poate delega pe cineva ? (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare =cumparare leus leus iN LUNA APRILE 2015 AM FACUT O PROMISIUNE DE VINZARE pt suma de 325oo lei(SUNT VANZATOR) sub semnatura privata, pentru un imobil, pt care s-a perceput un acont ... (vezi toată discuția)