avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Semnat act de acord cu divortul la notar...apoi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Semnat act de acord cu divortul la notar...apoi rezgandire... suntem ambii de acord cu divorțul,după ...

Dacă am semnat la notar ca suntem ambii de acord cu divorțul,după cele 30 de zile date de notar pentru o eventuala împăcare și soțul se razgandeste-nu mai este de acord cu divortul-eu ,în cazul acesta ce mai pot face ?
Cel mai recent răspuns: Elisaveta29 , utilizator 16:02, 18 Decembrie 2023
Notarul public emite o încheiere de respingere a cererii de divorţ daca unul dintre soţi se prezintă în faţa notarului public la termenul de 30 de zile acordat şi declară că nu mai stăruie în cererea de divorţ.

In acest caz, va puteti adresa instantei de judecata cu o cerere de divort.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
În cazul în care dvs doriți sa divorțați va adresați instantei de judecata..
Din pacate, pierdeti banii pe care i-ati dat notarului. Mai departe, daca dvs vreti sa divortati, depuneti cerere la instanta, aici aveti nevoie de motive serioase
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ro_red_rosu ro_red_rosu Sunt casatorita de 12 ani si nu am copii, doar un apartament cumparat impreuna , se poate divorta de comun acord la notariat? cat dureaza si se da termen de ... (vezi toată discuția)
Divort liliana v liliana v cum se face divortul la primarie sau la notar? ce acte sunt necesare? cum se face cererea la primarie sau la notar? (vezi toată discuția)
Divort din vina unei parti ionescu gabriela ionescu gabriela daca divortul se incheie din vina unei parti,cealalta parte are ceva de castigat?(fara copii) (vezi toată discuția)