Anul trecut in decembrie lucram la o firma avand functia de manager restaurant.Pe data de 18 decembrie 2015 am avut un control de la politia economica control care s-a soldat cu un proces verbal de amenda contraventionala in baza art.1 lit.a) din Legea 12/1990.Era vorba de lipsa unor autorizatii de functionare.Amenda aplicata a fost de 20.000 lei cu posibilitatea achitarii in termen de 48 ore a jumatate din minimul amenzii adica 1.000 lei.In calitate de manager am semnat de luare la cunostinta a procesului verbal.Imediat am transmis catre conducerea societatii copia scanata a respectivului proces verbal.
Intre timp nu mai lucrez la firma respectiva dar pe data de 22 decembrie 2016 am primit acasa de la Directia de Impozite si Taxe Locale o instiintare ca figurez in evidentele lor cu respectiva amenda in suma de 20.000 lei.
Ce pot face in aceasta situatie ?
In procesul verbal este mentionat astfel : Subsemnatul.........in calitate de agent constatator am constatat ca domnul............in calitate de manager restaurant avand CNP.................adresa..............a efectuat acte de comert fara respectarea prevederilor art.1 lit a) din Legea 12/1990 lipsa avize de functionare in locatia..........Dupa care in continuare sunt trecute datele de identificare ale societatii unde lucram.