avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se întâmplă dacă lucrez la firma iubitului meu, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se întâmplă dacă lucrez la firma iubitului meu, fara contract ...

Ce se întâmplă dacă lucrez la firma iubitului meu, fara contract de munca ? Situația e că nu pot sa fac contract de munca în alta parte iar momentan doar eu pot sa raman ziua la sediul firmei, pana se rezolva cu alti angajați
Daca vine poliția și mă întreabă ce caut acolo, etc, fara contract, ce se poate întâmpla ? Nu contează că sunt partenera celui care deține magazinul ? Va mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: madalinacamburi , utilizator 14:31, 10 Decembrie 2020
Luați și dumneavoastră și firma iubitului amendă de la ITM, asta dacă vin în control..

madalinacamburi a scris:

Ce se întâmplă dacă lucrez la firma iubitului meu, fara contract de munca ? Situația e că nu pot sa fac contract de munca în alta parte iar momentan doar eu pot sa raman ziua la sediul firmei, pana se rezolva cu alti angajați
Daca vine poliția și mă întreabă ce caut acolo, etc, fara contract, ce se poate întâmpla ? Nu contează că sunt partenera celui care deține magazinul ? Va mulțumesc anticipat !

Ce se întâmplă dacă lucrez la firma iubitului meu, fara contract de munca ?

La un eventual control al ITM-ului ,puteti fi sanctionati pentru "munca nedeclarata".... amenda 20.000 lei pentru societate, respectiv de la 500 lei la 1.000 lei pentru dvs.

Daca vine poliția și mă întreabă ce caut acolo, etc, fara contract, ce se poate întâmpla ?

Probabil ca vor sesiza ITM-ul.

Nu contează că sunt partenera celui care deține magazinul ?

Nu conteaza acest aspect.
Mulțumesc mult, este un răspuns detaliat și mă ajută ! !

Cornel Vasile a scris:

Ce se întâmplă dacă lucrez la firma iubitului meu, fara contract de munca ?

La un eventual control al ITM-ului ,puteti fi sanctionati pentru "munca nedeclarata".... amenda 20.000 lei pentru societate, respectiv de la 500 lei la 1.000 lei pentru dvs.

Daca vine poliția și mă întreabă ce caut acolo, etc, fara contract, ce se poate întâmpla ?

Probabil ca vor sesiza ITM-ul.

Nu contează că sunt partenera celui care deține magazinul ?

Nu conteaza acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru ca am lucrat la negru Gujlibar Gujlibar Buna seara, Lucrez la o firma de aproximativ 1 an si am inceput acolo cu salariul minim pe cartea de munca, in realitate luand in mana mai mult decat dublu. ... (vezi toată discuția)
Angajat fara contract de munca emmiv2008 emmiv2008 Ce se intampla daca am avut un angajat, fara carte de munca,timp de o luna jumatate, dupa care am renuntat la serviciile lui? in perioada asta eu l-am platit, ... (vezi toată discuția)
Angajare fara contract de munca scutariualinaioana scutariualinaioana in cazul unei persoane care presteaza servicii in cadrul unei firme fara a semna un contract individual de munca prin acordul ambelor parti,daca persoanei in ... (vezi toată discuția)