avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara Soț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara Soț

Buna ziua,sunt despatita de soțul meu de 2 ani,fiecare pe drumul lui,incerc sa divorțez ,dar soțul fiind plecat in străinătate,si nu se poate prezenta ,cum pot proceda sa nu mai lungesc acest lucru!! Multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: marza , utilizator 20:12, 27 Decembrie 2016
cel mai bine contactati un avocat. Divortul se poate pronunta si din vina reclamantului, insa va trebui sa faceti demersuri sa aflați actualul domiciliu al sotului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez... lavinia_25 lavinia_25 Buna-ziua! Am nevoie de niste sfaturi si daca puteti va rog sa ma indrumati. Situatia mea e urmatoarea : sunt casatorita de 4 ani si cateva luni, iar de trei ... (vezi toată discuția)
Divort , sotie plecata de 8 ani in strainatate. CostacheGhe CostacheGhe Salut , As dori si eu sa stiu cum se poate rezolva aceasta problema , sotia este plecata de 8 ani in israel si nu a mai venit niciodata in tara de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt stabilită cu soțul roman de cativa ani in străinătate ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Sunt stabilită cu soțul roman de cativa ani in străinătate ! Din cauza nenumăratelor certuri pentru ca nu se implica in viața de familie ... (vezi toată discuția)