avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar inselaciune

Buna ziua. sunt parte vatamata intr-un dosar de inselaciune si vroiam sa intreb daca exista vreo posibilitate sa nu mai fiu prezenta la fiecare infatisare avand in vedere ca nu m-am constituit parte civila si cum pot face acest lucru?multumesc.
In principiu, daca v-ati prezentat la cel putin unul dintre termene, procedura de citare cu dvs a fost indeplinita.
In masura in care nu doriti sa va mai prezentati la termene faceti o astfel de solicitare instantei de judecata.
Exista in posibilitatea ca prezenta dvs sa fie necesara daca se audiaza inculpatul - poate veti dori sa ii adresati intrebari acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata si civila ? marianaragalie marianaragalie In timpul anchetei penale de 6 luni ,nu exista nici-o declaratie ,pretentie din partea sotiei victimei. La a treia infatisare in instanta se constituie ca ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata - proces in fond, obligatie de prezentare minodora_1973 minodora_1973 Solutie: pentru a se cita partea vătămată cu menţiunea de a se prezenta în instanţă şi de a face dovada că este administratorul SC X SRL sunt ... (vezi toată discuția)