avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un nou certificat medico-legal dupa clasare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un nou certificat medico-legal dupa clasare

As dori sa stiu daca se mai poate cere un nou certificat medico legal dupa clasarea dosarului de urmarire penala in in care, dupa primul certificat medico legal au mai intervenit investigatii medicale sii interventii chirurgicale.Daca s-ar putea si un model de cerere catre parchet....
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:27, 30 Decembrie 2016
Despre ce fapte este vorba, ce incadrare juridica, cand s-au savarsit faptele, cand s-a dispus clasarea si pentru ce temei de drept, in ce au constat si interventiile chirurgicale?
(in principiu, in anumite conditii destul de rar indeplinite, se poate ce doriti dvs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita certificat medico-legal? ContSters163314 ContSters163314 Despre acest subiect am mai postat ceva in urma cu 2 luni, si anume ca am fost agresata,in urma agresiunii m-am ales cu o taietura destul de urata la mana ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal eliberat după investigații însă anterior operației. se poate face o noua expertiză? geoni geoni La inceputul lunii mai am avut un accident fluvial. Desi m-au durut capul, urechile si nasul, în zilele urmatoare m-am prezentat la serviciu. Cand durerile de ... (vezi toată discuția)
Accident cu verdict vatamare corporala din culpa constantza55 constantza55 Joi, 02.09.2010 tatal meu a avut un accident de circulatie. Traversa strada printr-un loc nepermis si a fost accidentat de o masina. In urma acestui accident ... (vezi toată discuția)