avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consecinte dosar instanta persoana juridica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Consecinte dosar instanta persoana juridica

Buna ziua. Am o firma cu sediul social in casa proprietate personala. Societatea a fost data in judecata pentru neplata chiriei unui punct de lucru. Firma nu mai are actvitate de 1 an jumatate. Eu nu mai locuiesc in Tara , nu are cine sa ma ajute cu acte. Ce mi se poate intampla dpdv legal?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:36, 28 Decembrie 2016
Sa fie societatea parata obligata la plata chiriei restante si a cheltuielilor de judecata. Debitul constatat prin hotarare judecatoreasca va fi pus in executare impotriva societatii, fara legatura cu imobilul unde isi are sediul.

Incercati o rezolvare amiabila cu cel care v a dat in judecata (pt a diminua costurile) sau angajati un avocat poate aveti sanse de scapare si actiunea lor respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita batrin _daniel batrin _daniel Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: am dat in judecata un chirias pentru neplata chiriei in luna aprilie, iar acum am primit in posta hotararea ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma srl Balazs.M, Balazs.M, Buna ziua! Am o problema destul de mare. Acum 3 ani am infiintat un srl singura. Apoi am luat un partener in firma cu 50-50% si toate drepturile. Firma nu a ... (vezi toată discuția)
Executare silita marietapetre2005 marietapetre2005 Buna ziua Am si eu o nelamurire.Am un credit de nevoi personale si de un an nu am mai putut plati rata integral si sunt amenintata cu executarea silita in ... (vezi toată discuția)