avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept asupra proprietății
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept asupra proprietății

Buna ziua! Mama mea este căsătorită în USA ,iar acum fac un contract cum că ea nu v a avea dreptul la bunurile lui, ea în România are o parte dintre un apartament pe care când vine în țară o trecem pe numele meu; întrebarea este: el ar putea să aibă dreptul la ce are ea în țară?sper ca m ați înțeles.va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: crisn , utilizator 19:38, 30 Decembrie 2016
Mai clar se poate? Parintii sunt divortati si mama recasatorita?A semnat un contract prenuptial in USA? Daca a stipulat ca fiecare are bunuri proprii el nu are drept la bunurile ei. Si ea va poate face donatie dvs,Nu stiu daca am inteles bine ce ati intrebat , dar cu bunurile ce le detine inainte de casatorie poate face ce doreste.
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2016
pusa2mimi, utilizator
Va mulțumesc mult! Asta vroiam sa stiu !Un an nou fericit !
Este văduva și recăsătorita în USA din mai 2016, urmează să semneze contractull ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Olanda: drepturile asupra unui apartament dobândit prin donație de unul dintre soți, în caz de partaj. ce aș putea face ca să dovedesc autorităților olandeze că acel apartament este bun propriu? AndreB AndreB Buna ziua, In 2005 eram casatorita si tatal meu mi-a cumparat un apartament din economii proprii , dar la notar am specificat ca tatal meu este procurator de ... (vezi toată discuția)
Apartament cumpãrat înaintea cãsãtoriei - obiect de partaj? idsix idsix Am o locuinţă în proprietate, achitată integral si intenţionez să mă căsătoresc. Întrebări: 1. În cazulunui divort, locuinţa - proprietatea mea, ... (vezi toată discuția)