Fiica mea impreuna cu mai multi prieteni au închiriat o anumită pensiune la câțiva km de oras,intr o zona de munte, pentru revelion. Aceștia au dat doar avansul, rămânând ca pe data de 30 dec sa completeze cealaltă parte de bani rămasă. Aceasta a ajuns in spital,nu se poate duce la pensiune si mi s ar parea corect sa ceara banii inapoi,pana la urma,un alt om poate beneficia de acel loc plătit de ea,pe gratis. Ea mi-a aratat o in poza si mi-a spus ca nu este pe net,pozele fiind făcute de ceilalți copii. Astăzi am aflat,cand am intrebat de numărul de la pensiune,si a aflat si fiica mea ca aceea nu este o pensiune,este o casa in comuna sa spun asa,unde sta un prieten de al ei,proprietara le a spus copiilor ca nu are site,nu le-a dat nimic ca au plătit avansul si nici numărul de telefon, dânsa de la asa zisa pensiune s-a deplasat pana in oras la noi pentru a lua avansul copiilor. Este o casa,nicidecum o pensiune,nu are niciun nume,nimic.Nu funcționează ilegal in acest caz? Ce as putea face in cazul acesta, pentru a recupera banii?