avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans trimis catre ,,pensiune fantoma\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans trimis catre ,,pensiune fantoma"

Fiica mea impreuna cu mai multi prieteni au închiriat o anumită pensiune la câțiva km de oras,intr o zona de munte, pentru revelion. Aceștia au dat doar avansul, rămânând ca pe data de 30 dec sa completeze cealaltă parte de bani rămasă. Aceasta a ajuns in spital,nu se poate duce la pensiune si mi s ar parea corect sa ceara banii inapoi,pana la urma,un alt om poate beneficia de acel loc plătit de ea,pe gratis. Ea mi-a aratat o in poza si mi-a spus ca nu este pe net,pozele fiind făcute de ceilalți copii. Astăzi am aflat,cand am intrebat de numărul de la pensiune,si a aflat si fiica mea ca aceea nu este o pensiune,este o casa in comuna sa spun asa,unde sta un prieten de al ei,proprietara le a spus copiilor ca nu are site,nu le-a dat nimic ca au plătit avansul si nici numărul de telefon, dânsa de la asa zisa pensiune s-a deplasat pana in oras la noi pentru a lua avansul copiilor. Este o casa,nicidecum o pensiune,nu are niciun nume,nimic.Nu funcționează ilegal in acest caz? Ce as putea face in cazul acesta, pentru a recupera banii?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:56, 30 Decembrie 2016
Daca este doar o casa oarecare inchiriata pentru Revelion fara forme legale se poate considera ca este vorba de evaziune fiscala.

Incercati recuperarea banilor cu bau-bau-ul ANAF iar daca nu tine faceti o plangere la autoritati, ANAF si politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune cu activiate nocturna deschisa langa noi, nu putem dormi cu noptile! Vlad N. Vlad N. Suntem 3 persoane care ne-am mutat din oras la munte pentru liniste, printre care si tatal meu, care a venit aici dupa amputarea piciorului, e persoana cu grad ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc primita pe adresa mea .daca cineva ma poate ajuta as fi recunoscator adiceaureanu adiceaureanu Buna ziua.Vreau sa va detaliez pe scurt cazul si sa imi spuneti ce sa fac.In luna noiembrie am fost contactat de un grup de persoane din Timisoara sa le ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servici alexandrust alexandrust Salutare, Un grup de prieteni am dorit să închiriem o cabană la munte. Am discutat cu proprietarul, am stabilit verbal detalii ca avans, condiții, ... (vezi toată discuția)