avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata CAS pt PFA care are reducere de norma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata CAS pt PFA care are reducere de norma

Buna ziua.

Se plateste CAS suplimentar pt un PFA cu cod 6202, avand si calitatea
de salariat, angajat cu contract de munca cu norma intreaga pt care i se opreste contributia CAS?
Adica Cas-ul este platit de 2 ori? Si ca angajat si ca PFA?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:57, 31 Decembrie 2016
Da, se plateste pentru ambele venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului prenatal&postmanal bebitza25 bebitza25 Buna ziua, Am o rugaminte,daca puteti sa-mi explicati cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal si daca reprezinta tot 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Scutire plata contributii somaj pentru pfa vd_mc vd_mc Buna ziua, Mi-am infiintat recent un PFA; dupa ce am ridicat actele de la ORC a urmat sa ma inregistrez la finante, dar intre timp am auzit ca, in cazul ... (vezi toată discuția)
Alegere formă de entitate juridică (pfa sau microîntreprindere) andreiv3103 andreiv3103 Am oportunitatea de a lucra în străinătate (Belgia) pentru o perioadă de minim 1 an (posibil mai mult), iar firma care ar urma să mă angajeze mi-a oferit ... (vezi toată discuția)