avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara - poprire cont indemnizatie si alocatii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara - poprire cont indemnizatie si alocatii

Acum 2zile am primit pe email de la banca de unde am cont ca mi s_a facut poprire pe cont,precizez ca in prezent beneficiez de indem crsterere copil si alocatie..ce pot face ca sa pot beneficia de contul meu?
Marți când mergeți la ei, Banca este obligată să vă elibereze direct prin casierie sumele de bani care potrivit legii nu pot fi urmărite pentru nici un fel de datorii.
Tot de marți mergeți și faceți cerere ca de luna viitoare toate aceste venituri să vă fie distribuite la domiciliu prin Poșta Română.
`
Cardul o să rămână mereu blocat nu se poate debloca, prin card nu veți mai putea scoate nimic, deci insistați la Bancă, faceți presiuni arătându-le legea..., vorbiți și cu directorul..., ca prin casierie să vă elibereze monetarul.
Dacă nu vă transferați la Poștă, în fiecare lună la Bancă se va repeta situația cu casieria și la fel discuții, nervi....
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2017
Dapix, utilizator
Este blocat doar cardul nu si contul?,o sa ma duk maine la dir bancii sa vedem daca pe data de 15imi pot lua banii prin caseria bancii..dar daca refuza ce pot sa fac in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire din indemnizatie copil Sabiflo1202 Sabiflo1202 Am un sold de 3000 de ron unei banci. S_a pus poprire pe indemnizatia de creștere copil in valoare de 900 de lei! Lasandu_mi 230 de lei alocatia ... (vezi toată discuția)
Cont în care primesc alocația și indemnizația blocat de executor Mlauradenisa Mlauradenisa Buna seara! Azi am primit un sms prin care sunt anuntata ca am contul blocat de catre un executor. Intrebarea mea este are voie sa blocheze contul daca eu ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie lavinia_serban lavinia_serban Acum doi am facut un credit la Cetelem, iar in ultima periaoda, mai bine de 4-5 luni nu am platit ratele, si m-am trezit ca mi s-a pus poprire pe contul ... (vezi toată discuția)