avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Iban gresit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Iban gresit

Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la banca și mi au spus C nu pot face nimic.am luat legătura cu titularul contului mi a spus k a sunat la banca și nu poate s îmi mai transfere banii deoarece avea rata.momentan el nu se afla în tara.ultima data când am vb cu el mi a spus k o sa îmi trimită banii.de câteva săptămâni nu mai răspunde.
Ce as putea fac?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:10, 4 Ianuarie 2017
Plângerea penală împotriva celui care a primit suma necuvebnit, și nu a restituit-o. apoi, acțiune în pretenții, sau constituire parte civilă în procesul penal, aceasta este soluția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol 243. buna seara, am cumparat de la o persoana o masina. pentru tranzactie, ... kikou kikou Buna seara, Am cumparat de la o persoana o masina. Pentru tranzactie, am folosit transfer de bani in cont bancar, numai ca in momentul efectuării ... (vezi toată discuția)
Plată cont iban eronat, încasare necuvenită Whybal Whybal Plată cont IBAN eronat, încasare necuvenită Am cumpărat un produs iar ulterior l-am returnat. In momentul în care am dat IBAN-ul , nu știu cum de am ... (vezi toată discuția)
Tranzactie cu cod iban gresit TANTY TANTY Cu actul de vanzare cumparare pentru un teren si autentificat de notar, am facut un credit ipotecar. La o luna dupa ce tranzactia a fosta facuta prin banca, ... (vezi toată discuția)