avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatie crestere copil

buna seara, am 19 ani, sunt insarcinata in 3 luni si numai ce am terminat liceul, sotul meu nu lucreaza cu contract individual de munca.Nu am beneficiat nici de somaj dupa terminarea liceului ca nu mi-am bagat actele. As vrea sa stiu daca exista posibilitatea ca sa primesc indemnizatia de crestere a copilului, pe 2 ani, daca imi bag actele de somaj sau daca sotul meu plateste din mana vechimea si sanatatea pe o perioada in urma. mentionez ca doamna de la primarie de la directia de asis soc nu stie nimic si nu imi spune nimic. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 2 Ianuarie 2017
Care este data prezumata a nasterii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina Vali16 Vali16 Buna, am o prietena care e insarcinata in 3 luni. Nu a lucrat decat o luna cu carte de munca si as vrea sa stiu daca poate lua indemnizatie daca merge si isi ... (vezi toată discuția)
Materninate si somaj Elena Mariana Elena Mariana Buna seara! Am si eu o intrebare! Anul acesta termin liceul si dupa bac as vrea sa depun actele pt somaj dar inacest timp tot prin somaj sa fac si niste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost in concediu de creștere copil până în ... Elenq Elenq Buna ziua ! Am fost in concediu de creștere copil până în data de 5 februarie 2022.Pe.perioqda concediului firma la care lucram și-a schimbat sediul în ... (vezi toată discuția)